Home  >  ASSA  > Brandweersleutelbuizen >  Als iedere seconde telt

 
 

Als iedere seconde telt

Tijd is cruciaal voor een uitruk van de brandweer. Verkeer, bereikbaarheid maar zeker ook een snelle toegangsverlening tot het pand spelen hierin een grote rol. ASSA bieden een goede oplossing om het pand zo snel mogelijk te kunnen betreden.

 

Met méér dan 125 jaar ervaring in het ontwerpen en fabriceren van veiligheidssloten en sluitsystemen is ASSA uitgegroeid tot één van belangrijkste fabrikanten.

De sluitsystemen ASSA DP en ASSA Twin-2 zijn de tastbare resultaten van de vele jaren van onderzoek naar "steeds beter". ASSA loopt hierin voorop. De cilinders en sleutels van beide bieden een zéér hoog veiligheidsniveau omdat de sleutel in feite twee vergrendelingsmechanismen

tegelijk bedient. De systemen kennen twee patenten, te weten één voor de constructie van de cilinder en één voor het ontwerp van de sleutel. Met deze patenten garandeert ASSA bescherming tegen het aanmaken van niet legale kopiesleutels gedurende de looptijd van de patenten. De universele- maar tóch unieke sluitsystemen worden met de gebruiker afgestemd op de situatie waarin zij moeten worden toegepast.